+603.7781.4333
admin@umrahmakbul.com

Latar Belakang Ar-Raudhah Travel & Tours Sdn. Bhd

Ar-Raudhah Travel & Tours Sdn Bhd telah ditubuhkan pada 18 September 2007 dan 100% syarikat bumiputera .

Ar-Raudhah Travel & Tours Sdn Bhd pada dasarnya terlibat dalam perniagaan pengurusan perjalanan, perancangan jadual perjalanan pelancongan dan mengesahkan tempahan dan pengangkutan (misalnya: keretapi, udara, belayar, perkhidmatan, bilik hotel, melancong dan penukaran) dan lain-lain perkhidmatan yang berkaitan seperti sebagai insurans dan cek perjalanan di antara lain untuk pelanggan.

Dalam kapasiti jualan Ar-Raudhah Travel & Tours Sdn Bhd juga bertindak bagi pihak prinsipal, iaitu syarikat penerbangan, hotel dan pelancongan lain pembekal perkhidmatan.

Kami dikenali melalui dalam industri ini melalui profesionalisme dan kesungguhan kami, kami berusaha dalam memastikan pelanggan kami menerima hanya yang terbaik dari pelbagai perkhidmatan kami dari tiket ke perjalanan pelancongan domestik.

Falsafah Ar-Raudhah Travel & Tours Sdn Bhd adalah untuk mengekalkan kedudukan yang tinggi dalam industri pelancongan melalui perkhidmatan peribadi, perolehan penjimatan kos yang ketara dan penyampaian kualiti yang diperlukan daripada rakan perjalanan yang terbaik.

Ar-Raudhah Travel & Tours Sdn Bhd khusus untuk menyediakan penyelesaian bersepadu untuk menguruskan perjalanan korporat nilai maksimum pada skala di seluruh dunia dan tahap perkhidmatan.

Ar-Raudhah Travel & Tours Sdn Bhd komited untuk melabur dalam masa depan pelanggan-pelanggan kami dan keperluan dengan menyediakan pilihan perkhidmatan, pilihan pengurusan tempahan.


"Petikan dari Siaran Media"

 
Ar-Raudhah Travel & Tours Sdn Bhd, nama yang sinonim sebagai syarikat pelancongan bumiputera pengendali Umrah pakej ekonomi yang mana ianya terletak di Medan Maju Jaya berhampiran Masjin Taman Dato Harun Petaling Jaya, berpengalaman luas menyediakan pakej Umrah.

Pengerusinya Haji Zam Bin Yeop berkata syarikat yang semakin berkembang itu bukan sahaja menyediakan perkhidmatan pakej Umrah terbaik, malah menawarkan pakej pada harga yang menarik. Menurut Haji Zam, syarikat itu mementingkan keselesaan dan kepuasan jemaah supaya mereka dapat menunaikan ibadah dengan tenang.

Katanya, Ar-Raudhah Travel & Tours Sdn Bhd menyediakan hotel yang berhampiran dengan Masjidil Haram untuk memudahkan jemaah yang berumur berulang alik untuk beribadah di masjid tersebut. Pada kebiasaannya rombongan Umrah akan diketuai oleh guru agama yang berpengalaman sepanjang masa mengerjakan Umrah.

Katanya lagi kepuasan jemaah sangat diutamakan syarikat yang mana memberi kesan positif apabila setiap tahun bilangan jemaah menggunakan khidmat syarikat semakin meningkat. Jemaah akan diberi cenderamata seperti beg sandang dan beg kain tanda penghargaan syarikat kepada jemaah umrah kami.

Di samping itu katanya lagi lain-lain tempat yang akan dilawati adalah seperti berikut; Di Madinah; Makam Rasulullah SAW, Perkuburan Baqi, Jabal Uhud, Masjid Quba, Masjid Qiblatain, Masjid Tujuh, dan Pasar Kurma. Di Makkah; Jabal Thur, Padang Arafah, Muzdalifah, Mina dan Jaaranah. Di Jeddah; Makam Hawa, Masjid Qisas, Masjid Terapung, Laut Merah dan Pasar Qarnish.

Bagi jemaah yang menggunakan perkhidmatan Ar-Raudhah Travel & Tours Sdn Bhd, mereka akan diberi bimbingan serta tunjuk ajar yang sewajarnya sebelum berangkat ke Tanah Suci. Mudah-mudahan jemaah akan mendapat umrah yang makbul, InsyaAllah.

Kami berada di sini untuk menyediakan pelanggan-pelanggan korporat dengan kepimpinan pasukan yang berpengalaman dan inovatif yang mewujudkan hubungan dan saling mempercayai.